hej der hjemme.

det er i dag søndag den første juli, i morgen er der præcis en måned til jeg kommer hjem. WUHU!!!!! jeg glæder mig rigtig meget lige nu, samtidig er det super sørgeligt, og det bliver rigtig underligt, men godt!

grunden til, at jeg har kaldt denne artikkel ‘kærlighed’ er fordi jeg vil dele en lille historie med jer.

jeg var i går på stranden hele dagen med Rebecca og Michaela, vi sluttede dagen af med en lille kiddag på ‘HOOTERS’ hgor vi mødtes med min veninde Francis og hendes kæreste Chris. de var på kæreste tur i Ocean City fra Washington DC.

dette er historien om dere kærlighed, og møde som i dag sker alt ffor sjældent, men er helt fantisk.

det var eftermiddag i Georgetown, DC og Francis var på vej hjem, hun gik med hovedet ned i sin telefon (som alle unge mennesker nu til dags, på gaden) Francis var i sin egen verden da chris kom gående imod hende med hænderne fulde af starbucks kaffe.. chris havde godt set hende og tænkte, og jeg citere “this bitch is gonna bump right into me” hvor til jeg spurgte, hvorfor han ikke flytttede sig, hvis han havde set hende.

det skal her siges, at Chris er 40 år, og træt af ungdommen nu til dags, som han siger har unge nu til dags en stort netværk men de ved ikke hvordan de skal kumonikere, udover i sms’er og facebook etc.

grunden til Chris ikke ville flytte sig, var fordi han ville give Francis “the speech” så på ægte hollywood manér render de ind i hinanden.. Chris gør sig klar til at holde talen, da Francis kommentere hans ” the smith’s” tshirt.. de falder hurtigt i snak og finder ud af de har meget at snakke om, og udvæksler numre. de efterfølgende to dage sms’er de og snakker over telefonen hele tiden. og mødes der efter igen. efter da, har de været uadskellige i 3 mdr. er nu forlovet og skal giftes til december.

efter at hørerdenne historiie fandt jeg en helt ny tro på kærlighed.. ikke at jeg før ikke troee på det, men det her vidste mig bare lige, at det virkelig stadig sker, og ikke kun i hollywood.. jeg har haft deres historie på hjernen siden, er er super glad for dem, og mener bare det er helt fantastisk.

så til singlerne derude, hold ud! kærlighed findes, midt på gaden en helt almindelig eftermiddag!