det er sagt, at vi ikke ved hvad vi har før vi mister det… men det er måske fordi vi glemmer at stoppe op og se os omkring!

i fredags var jeg hos min nye veninde Rebecca som bor i Ocean City.. (og to andre steder… rige mennesker kan åbenbart ikke have huse nok) nå men vi havde planlagt at besøge nogle venner der var ved stranden i et sommerhus. det var en 45 minutters køretur, så klokken 22 satte vi os i bilen og kørte. da vi forlod Rebeccas hus, var vejret ok, der var overskyet men dejlig varmt.. vi kører i 5 min og pludselig begynder det er regne helt vildt. vi kører over en halv lang bro, hvor vi begge føler os meget utilpasse. vi kan ikke se længere end en meter foran os for regn, det lyner og tordner på begge sider af os, og vinden hiver i bilen. vi bestemmer os for, at en kørertur i det vejr i 45 minutter nok ikke var det fedeste, så vi vendte om, og tog hjem.

og nu tænker i, h ad har det med første nævnte at gøre, og det skal jeg såmænd fortælle jer.. vi kom i bilen til at snakke om, hvad vores sidste ord til vores familie var, hvis nu vi ikke overlevede. og ja omay, vi overdramatiserede lidt, for det var ikke nogen dødstruende storm, men to piger midt i uvejr er aldrig særlig fedt.

emnet ledte os videre til, hvad hvis vi mistede nogen af vores kære, mens vi var på den anden side af jorden?

det hele endte op i, at vi blev enige om, at mange mennesker glemmer at værdsætte det de har.

vi stæber alle efter et mål, der er altid noget vi gerne vil. noget der skal gøres, et mål vi skal nå. familie forøgelse, uddannelse, første pladsen i en ironman..

men hvad med det vi har?? h ad hvis vi stopper op, bare for et par sekunder, og tænker over, hvor godt vi egentlig har det?

vi er så pokkers heldige!!

jeg tænkte over dette emne og følte mig pludselig kom jeg til at tænke på, at jeg er så (undskyld mig..) fandens heldig!

jeg har en ufattelig dejlig familie, som jeg er meget heldig med, vi har aldrig nogle skandaler, eller familiemedlemmer der er helt forkert på den. vi har kærlighed, og masser af det. vi har hinanden, og det synes jeg er helt fantastisk!

samtidig hsr jeg både en mor og en far, som jeg ved er der for mig. og jeg har en Lone, som betyder alverdenm. og jeg elsker jer alle sammen!

udover det, har jeg en uddannelse. jeg har et job, jeg er gode udsigter til fremtiden. jeg kan gøre lige hvad jeg vil. jeg er fra Danmark, og ikke et eller andet land for den 3. verden.. jeg har også nogle helt helt fantastiske veninder og venner, både her ovre og der hjemme. jeg har haft muligheden for at bo i USA, i et år. … og jeg kunne blive ved…

det jeg vil sige er, at man bør nogen gange stoppe op, se på det man har, og være taknemmelig. der er så mange mennesker i verdenm, der ikke har haævt hvad vi hardð.

jeg mener bestemt ikke at man skal gå i stå, og tage til takke med det man har, jeg mener det er vigtigt at have mål, at vi noget med sit liv, og det er egentlig lige meget om man er 15 eller 50. mål er der der holder os gående… mål og kærlighed.

jeg fik et lille wake-up-call da jeg tænkte over dette. jeg håber at i vil stoppe op, bare et sekund og nyde at i et til, nyde hvad i har, hvad i har haft og hvad der stadig kommer!

xoxo