Miami beach 2012!

Miami Beach er STEDET!!! jeg har aldrig været på en ferie SÅ fantastisk! der er SÅ smukt, vejret er fantastisk, standen er uendelig, og smuk, nattelivet er i top, restauranterne er fantastiske, og menneskerne er søde! jeg har ikke ET dårligt ord, at sige om dette sted!

Min og Kiras ferie startede dog ud lidt kaotisk. Fordi jeg ikke havde helt styr på mine flyinformationer, og styrtede lidt frem og tilbage før jeg fik taget mig sammen til at ringe hjem, kom jeg desværre for sent til mit fly.. 5 MINUTTER!!!! ja det er da bare typisk mig!! det ved vi vidst alle sammen godt! hah! det resulterede så i, at jeg måtte betale 120 dollars ekstra, og det er jo ikke særlig fedt, når man sådan set kun har 300 dollars til en uge i Miami. men det kunne jeg jo så blive nødt til. samtidig med det, var Kiras fly 3 timer forsinket pga. uvejr. men i sidste endnu, lykkedes det hele, og vi var i lufthavnen i florida med 10 minutters mellemrum. Så det var jo meget fint! gensynsglæde var der masser af. og vi var super spændte på den kommende uge. afsted med os til vores hostel. vores forventninger var ikke særlig store, da vi havde fundet et hostel der kostede os 350 dollars for os begge i en hel uge. ja det var MEGET billigt. men vi nærmer os og jo tættere vi kommer på, jo mere går det op for os, at det her hostel ligger MEGET bedre end hvad vi overhovedet kunne drømme om.

Det lå på Ocean Drive, South beach. (når man er ung, er South beach det sted man gerne vil være) det havde en meget lille ingang mellem to restauranter. midt på den mest berømte gade i south beach. der var altid gang i den, fra morgen til aften, og restauranter anmas, rigtig fedt sted!!

Vi var ikke ude og se så meget, eftersom er faktisk ikke er så meget at se i Miami Beach, og vi havde heller ikke rigtig penge til det. Men det var super dejligt at komme lidt væk, slå hovedet lidt fra, ikke tænke på bleer og sutteflasker. bare mig og min gode veninde Kira, snakke dansk, snakke gamle dage, feste, nyde livet, det var rigtig rigtig skønt.

her er nogle billeder fra ferien.

1: Ocean Drive

2: mig på vores hostels tagterasse.

3: vores hostel

4: mig igen på tagterassen.

5/6: standen.

7: udsigten fra vores hostel

8: en af dagene lejede vi et par cykler og kørte rundt og så kvarteret. det var super fedt.

9: en af aftenerne var vi på en god restaurant og spise, hvor der var live musik. jeg var meget oppe og kører ver at han kom og satte sig ved siden af mig!